maandag 20 mei 2013

2de woonwagen

Zo ik ben er weer. Bedankt voor jullie medeleven allemaal! Super van jullie.
Vrijdag was de begrafenis van mijn schoonbroer, het was een heuse emotionele roetsjbaan. Maar het was een heel mooi dienst. Er was een massa volk komen opdagen en zoiets doet altijd deugt. Ondertussen gaat het gewone leven terug zijn gang. Mijn voet is zo goed als genezen, alleen nog wat verkouden, dus woensdag kunnen we terug gaan werken. Een collega van mij had gevraagd om een woonwagen voor haar te maken, en die heb ik net uiteindelijk af gemaakt. Ze wou een bruine, niet echt mijn kleur zoals jullie al weten, maar klant is koning. En eerlijk, hij kan er mee door :-)
Ik heb hem langs alle kanten gefotografeerd dus genieten jullie maar :-). Ik ga ook nog proberen om vandaag bij jullie allemaal langs te gaan, maar schiet me niet dood als het niet lukt. Moet nog kletsen met marianne en mijn spelletje door spelen .

Zo hier is ie dan





maandag 13 mei 2013

sorry!

Sorry dat ik even out ben.
Vorige zaterdag doe ik een geweldige valpartij, met een dikke blauwe voet als gevolg.
Woensdag krijg ik daar de buikgriep bij, en tot overmaat van ramp overlijd vrijdagavond mijn schoonbroer plots aan een hartaderbreuk. Ondertussen heeft de buikgriep plaats gemaakt voor een zware verkoudheid.
Dus ik denk dat jullie wel begrijpen dat mijn hoofd even niet naar bloggen en kaarten maken staat.
Maar goed dat ik 14 dagen ziekenverlof had door mijn voet, zo kan ik mijn man teminste wat steunen nu.
Ik verschijn wel weer, en kom zeker terug bij iedereen op bezoek, alleen nu even niet.